Advies nodig?
(0523) 680 569

MinicarCenter Hardenberg

MinicarCenter Hardenberg

MinicarCenter Hardenberg zit onder 1 dak met Zorgpunt Hardenberg en hier kunt u terecht voor brommobielen en scootmobielen. MinicarCenter Hardenberg is de specialist op dit gebied. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte modellen. We bieden brommobielen en scootmobielen in alle prijsklassen en garanderen u een goede prijs en service.

Service en onderhoud

U rijdt een brommobiel! En u zoekt een vertrouwd adres voor reparatie en onderhoud? Wij kunnen u helpen! Minicarcenter Hardenberg heeft alle kennis in huis om u mobiel te houden. Gecombineerd met de service die u verwacht.

Desgewenst geven wij u vooraf een prijsopgave. En mochten er tijdens het onderhoud bijkomende kosten zijn, dan hoort u dit vóórtijdig van ons. Bij ons is het ook mogelijk om op het onderhoud of de reparatie te wachten. Dit kan in alle rust, onder het genot van een kopje koffie of thee. Maar ook het ophalen van uw brommobiel is geen enkel probleem. Hoeft u de deur niet eens uit! Met onze eigen haal en breng service, die uw brommobielophaalt en thuis bezorgt, bent u verzekerd van alle gemakken. Wel zo’n zeker gevoel! Minicarcenter Hardenberg heeft zich gespecialiseerd in het rijden zonder autorijbewijs. Wij hebben de kennis om u mobiel te houden. Wij zijn dealer van de merken : Microcar Ligier Chatenet en Jdm, maar ook voor het onderhoud van uw Aixam Bellier Casalini of grecav kunt u bij ons terecht.

 

MinicarCenter Hardenberg
Kollergang 9a
7773 NG Hardenberg

T (0523) 68 06 07
E info@minicarcenter.nl

Openingstijden MinicarCenter Hardenberg:
Maandag t/m vrijdag: 09.00-17.00 uur
Zaterdag: op afspraak