Advies nodig?
(0523) 680 569

Over ons

Zorgpunt Hardenberg biedt advies over het kopen, huren en lenen van zorghulpmiddelen. Er is een ruim assortiment aan zorghulpmiddelen. Wanneer u iets overkomt en zorg of aanpassingen nodig heeft komt er een oerwoud van vragen op u af.

Zorgpunt Hardenberg wil u graag op weg helpen. We kunnen dit doen door onze uitgebreide kennis van hulpmiddelen, maar ook is het personeel van Zorgpunt Hardenberg op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in “zorgland” en probeert op die manier de burger van raad en daad te voorzien.  Zorgpunt Hardenberg is centraal gelegen en heeft gratis parkeerruimte voor de deur.

Vragen over zorg

Wij willen ook inspringen op het feit dat de gemeente steeds meer taken op zich moet nemen, zonder daarvoor extra geld te kunnen inzetten. De lijntjes die wij hebben met de gemeente zijn kort en omdat communiceren een punt is wat bij de inwoners van Hardenberg als zeer belangrijk wordt ervaren willen wij hierin ook een taak vervullen. Tevens is er de mogelijkheid tot huren of lenen van hulpmiddelen. Een lidmaatschap is hiervoor niet nodig alleen een geldig identiteitsbewijs en een zorgverzekeringspas.

Bij een lidmaatschap bij Carinova heeft u recht op 13 weken gratis huur bij loophulpmiddelen ( krukken, looprek en rollator)

Tweedehands hulpmiddelen

Bij Zorgpunt Hardenberg kunt u tevens terecht voor gebruikte zorgartikelen o.a. gebruikte rollators, scootmobielen, toiletbeugels, douchekrukjes, sta-op stoelen en andere hulpmiddelen. Ze kunnen worden ingeleverd en worden dan weer verkocht. Met deze service voldoet Zorgpunt Hardenberg aan een vraag in de markt.

Minicar Center Hardenberg

Minicar Center Hardenberg zit onder 1 dak met Zorgpunt Hardenberg hier kunt u terecht voor brommobielen en scootmobielen. Minicar Center Hardenberg is de specialist op dit gebied. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte modellen. We bieden brommobielen en scootmobielen in alle prijsklassen en garanderen u een goede prijs en service.

https://minicarcenter.nl/