Advies nodig?
(0523) 680 569(0529) 745 050

Over ons

Zorgpunt Hardenberg en Zorgpunt Ommen bieden advies op zorghulpmiddelen. Er is een ruim assortiment aan zorghulpmiddelen. Wanneer u iets overkomt en zorg of aanpassingen nodig heeft komt er een oerwoud van vragen op u af.

Zorgpunt Hardenberg en Ommen willen u graag op weg helpen. We kunnen dit doen door onze uitgebreide kennis van hulpmiddelen, maar ook is het personeel van Zorgpunt Hardenberg en Ommen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in “zorgland” en probeert op die manier de burger van raad en daad te voorzien.  Zorgpunt Hardenberg en Zorgpunt Ommen zijn centraal gelegen en hebben gratis parkeerruimte voor de deur.

Vragen over zorg

Wij willen ook inspringen op het feit dat de gemeente steeds meer taken op zich moet nemen, zonder daarvoor extra geld te kunnen inzetten. De lijntjes die wij hebben met de gemeente zijn kort en omdat communiceren een punt is wat bij de inwoners van Hardenberg als zeer belangrijk wordt ervaren willen wij hierin ook een taak vervullen. Tevens is er de mogelijkheid tot huren of lenen van hulpmiddelen. Een lidmaatschap is hiervoor niet nodig alleen een geldig identiteitsbewijs en een zorgverzekeringspas.

Tweedehands hulpmiddelen

Bij Zorgpunt Hardenberg (Gebruikt Zorggemak) kunt u tevens terecht voor 2de hands hulpmiddelen o.a. gebruikte rollators, scootmobielen, toiletbeugels, douchekrukjes, sta-op stoelen en andere hulpmiddelen. Ze kunnen worden ingeleverd en worden dan weer verkocht. Met deze service voldoet Zorgpunt Hardenberg aan een vraag in de markt.

Minicar Center Hardenberg

Minicar Center Hardenberg zit onder 1 dak met Zorgpunt Hardenberg hier kunt u terecht voor brommobielen en scootmobielen. Minicar Center Hardenberg is de specialist op dit gebied. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte modellen. We bieden brommobielen en scootmobielen in alle prijsklassen en garanderen u een goede prijs en service.