Advies nodig?
(0523) 680 569

Groot assortiment rollators bij Zorgpunt Hardenberg

De rollators van Zorgpunt Hardenberg bieden voor ieder wat wils. Ons assortiment rollators  is zo opgebouwd dat er altijd wel een rollator bij zit die voldoet aan uw wensen. Zoekt u bijvoorbeeld een lichtgewicht rollator, of een rollator die eenvoudig in te klappen is, zodat deze makkelijk mee te nemen is in de auto. Of een rollator die u alleen in huis kunt gebruiken (binnenhuis rollator). U loopt ongemerkt toch heel wat af op een dag. Alleen al in en om uw woning. U wilt graag zelf nog uw boodschappen doen of een ommetje maken. U voelt zich toch niet meer helemaal zeker van uw zaak. U bent bang om te vallen of toch wel snel moe. Dan is een rollator de oplossing.

Welke rollator is geschikt voor mij?

Als u een rollator wilt kopen, dan heeft u bij ons de keuze uit een uitgebreid assortiment nieuw of gebruikt! Wij adviseren en informeren u graag vrijblijvend over de verschillende rollators van Zorgpunt Hardenberg zodat u de juiste keuze kunt maken.

Ook voor een onderhoudsbeurt of reparatie aan uw rollator kunt u bij Zorgpunt Hardenberg terecht. We beschikken over een ruime werkplaats achter in ons pand. Uiteraard is het ook mogelijk om op het onderhoud of de reparatie te wachten. Dit kan in alle rust, onder het genot van een kopje koffie of thee.