Advies nodig?
(0523) 680 569
Home Producten Hulpmiddelen Binnenhuis rollator Pixel

Binnenhuis rollator Pixel

Binnenhuis rollator Pixel
Totaal gewicht:
5,2 Kg
Maximaal gebruikersgewicht:
110 Kg
Inclusief:
Dienblad, Mand
Kleur :
Toffee
Artikelcode :
PRBRL70N

Binnenhuis rollator Pixel

De moderne, praktische Indoor Rollator Rehasense Pixel Rollator voorzien van mandje en dienblad is onmisbaar in huis wanneer u extra steun nodig heeft tijdens het lopen.

De Binnenrollator Pixel  is gemakkelijk opklapbaar waardoor gemakkelijk te transporteren en bijvoorbeeld mee te nemen in de auto.

Pixel Rollator is zeer makkelijk wendbaar en zeer stabiel. Het handvat is voor iedere gebruiker op de juiste hoogte instelbaar. De delen zijn voorzien van een poedercoat laklaag.

Hij is opgebouwd uit twee aluminium frame-elementen uit speciaal profiel, verbonden door een scharend kruisframe. Hij is uitgerust met een boodschappentas om wat kleinere artikelen in mee te nemen en een plastic dienblad om niet al te grote of zware dingen op te kunnen vervoeren. De rollator is uitgevoerd met vier wielen van 150 mm doorsnede voor gebruik binnenshuis.

Zeer eenvoudige rem
Deze binnenrollator heeft een zachte rembeugel die u met één hand kunt bedienen. Deze geeft dus optimaal gebruiksgemak en stabiliteit. Zelfs als u met een hand iets pakt kan de rollator door de andere hand geremd worden.

Comfortabele, wendbare wielen
De rollator is specifiek ontwikkeld als binnenrollator en door de specifieke constructie en speciale wielen dan ook zeer gemakkelijk wendbaar. Ook voor de veiligheid in huis zijn er geen uitstekende draden of onderdelen waarmee u achter tafels of andere meubels kunt blijven haken.

Prijs €279,-
Productadvies of bestellen?
(0523) 680 569
Terug naar het overzicht