Advies nodig?
(0523) 680 569
Home Producten Hulpmiddelen Ouder en Kind Babyflessen en spenen Medela Calma fles incl speen 150 ml

Medela Calma fles incl speen 150 ml

Medela Calma fles incl speen 150 ml
Merk:
Medela
Inhoud:
150 ml
Vaatwasmachinebestendig:
Ja
Magnetronbestendig:
Ja
BPA-vrij:
Ja
Artikelnummer:
A01058

De moedermelkflesjes van Medela zijn geheel afgestemd op de behoeften van moeder en kind. Het kindje wordt niet blootgesteld aan schadelijke stoffen en het voeden verloopt vlot.  Moedermelk is belangrijk voor de ontwikkeling van het kindje. Als men er zorgvuldig mee omgaat, bevat moedermelk alle natuurlijke vitamines en voedingsstoffen die een baby nodig heeft. Het is dan ook zeer belangrijk om voor het bewaren van moedermelk het juiste zakje of flesje te kiezen. Om die reden heeft Medela voor al haar moedermelkflesjes altijd BPA-vrij materiaal gebruikt.

De moedermelkflesjes van Medela zijn gemaakt van polypropyleen en speciaal ontwikkeld om moedermelk lange tijd veilig te bewaren. De melk kan rechtstreeks in de flesjes afgekolfd worden en zo lang als nodig worden bewaard. Dat betekent dat geen enkele druppel kostbare moedermelk verloren gaat en dat men minder hoeft af te wassen.

De Medela Fles is geschikt voor elke Medela Borstkolf. Ideaal om moedermelk rechtstreeks op te vangen, te bewaren en in te vriezen. Na het ontdooien kan de melk in dezelfde fles worden gebruikt.
De Medela Fles heeft een inhoud van 150 ml. De fles wordt inclusief Medela Calma geleverd, die gedurende de gehele borstvoedingsperiode te gebruiken is.
De Medela Calma is een unieke speen die is ontwikkeld voor baby’s die borstvoeding krijgen en zorgt ervoor dat de baby de natuurlijke zuigtechniek behoudt. Met deze speen ademen, slikken en zuigen zij zoals aan de borst is geleerd. De kans op flesweigering en tepelspeenverwarring wordt zodoende geminimaliseerd.

Prijs €18,99
Productadvies of bestellen?
(0523) 680 569
Terug naar het overzicht