Advies nodig?
(0523) 680 569

Samenwerking Carinova en Zorgpunt Hardenberg

Samenwerking Carinova en Zorgpunt Hardenberg

Heeft u tijdelijk of voor een langere periode een hulpmiddel nodig? Dan bent u bij Zorgpunt Hardenberg aan het juiste adres. Zorgpunt Hardenberg heeft een ruime winkel waar u kunt rekenen op veel persoonlijke aandacht, duidelijke uitleg en deskundig advies op maat. Bovendien bevindt zich in de winkel een uitleenpunt van Vegro waar abonnees eenvoudige loophulpmiddelen voor 13 weken gratis kunnen lenen.

Carinova en Zorgpunt Hardenberg zijn samen een samenwerking aangegaan en daardoor kunnen abonnees rekenen op:

  • Een gereduceerd tarief op de verkoopartikelen
  • Twee keer per jaar kosteloos een rolstoel-/rollator keuring van maximaal 30 minuten
  • 13 weken GRATIS eenvoudige loophulpmiddelen bij het uitleenpunt van Vegro winkel
  • Voor mobiliteitsproducten (bv rolstoel/rollator) of een sta- op stoel is er een gratis haal- en breng service binnen een ring van dertig kilometer rondom Hardenberg.

Legitimeren

Neem altijd uw pas van het Carinova Servicepakket, zorgverzekeringspas en legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of ID kaart) mee. Komt u voor iemand anders artikelen halen, dan moet u zichzelf kunnen legitimeren en heeft u de zorgverzekeringspas en het legitimatiebewijs van de gebruiker nodig.

Openingstijden

Zorgpunt Hardenberg is open van maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00 en op zaterdag van 09:00-14:00 uur.

Contact

U vindt het Zorgpunt Hardenberg aan de Kollergang 9A te Hardenberg. U kunt gemakkelijk voor de winkel parkeren. Of telefonisch bereikbaar via: 0523-680569.

Nog geen abonnee?

Voor een klein bedrag per jaar bent u abonnee van het Carinova Serviccepakket. Het abonnement geldt voor het gehele huishouden. Dat betekent dat ook eventueel uw partner, kinderen of huisgenoten gebruik kunnen maken van alle diensten, services en kortingsmogelijkheden die het Carinova Servicepakket u te bieden heeft. Neem voor meer informatie of aanmelding contact op met Carinova via 09008662 of kijk op www.carinova.nl