Advies nodig?
(0523) 680 569

Actueel

Blijf hier op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen uit uw regio

  1. Zorgpunt Hardenberg gaat op dit moment door met uitleen, verhuur en verkoop van zorghulpmiddelen ivm corona (COVID-19)

    Zorgpunt Hardenberg gaat op dit moment door met de dienstverlening van uitleen, verhuur en verkoop van zorghulpmiddelen in de winkel. Wij volgen ter bescherming van de bezoekers en onze medewerkers de maatregelen coronavirus (COVID-19) van de RIVM op. In overleg kunnen wij uw zorghulpmiddel ook versturen of in de regio bezorgen. Neemt u contact op via de mail of telefoon info@zorgpunthardenberg.nl 0523-68569
    Meer informatie

  2. e-Healthweek 2020 van 27 januari tm 1 februari

    Met digitale ondersteuning in de zorg krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Denk aan beeldbellen met uw zorgverlener, sporten met een trainingsapp of tijdens een zwangerschap thuis de ontwikkelingen van uw baby volgen, terwijl de gynaecoloog realtime meekijkt vanuit het ziekenhuis. Toch weten veel Nederlanders nog niet voldoende wat e-health voor hen kan betekenen. Dit is de reden dat de e-healthweek in leven is geroepen. Een week waarin alle Nederlanders de mogelijkheid hebben om activiteiten rondom e-health te bezoeken.
    Meer informatie

1 2 3 12